Jak bys zhodnotila zápas?

První dvě čtvrtiny jsme hrály dobře v obraně, ale nepadalo nám moc košů, i když jsme hodně střílely. Na druhou stranu, dobrá obrana nám pomohla v tom, že jsme získávaly míče a nakonec jsme si vytvořily potřebný náskok.

Ostrava se prezentovala dobrou obrannou hrou. Jaký recept se vám na soupeřky podařilo najít?

Těžko jsme se dostávaly do jejich obranného bloku, pak se nám ale podařilo několik rychlých protiútoků a tím jsme to prolomily. I Ostrava za nepříznivého stavu musela hrát na větší riziko, čehož jsme využily.

V čem se nejvíce lišily oba zápasy proti Ostravě?

Obě utkání s nimi byly velmi rozdílné. Ve venkovním duelu jsme špatně bránily a skóre jsme otočily až v poslední čtvrtině, oproti tomu jsme ve druhém zápase zlepšily právě tu obrannou fázi, na které jsme mohly stavět celou hru.

Pomohla vám také střelba za tři body?

Především Daria Dubniuk ale také Eliška Žílová nebo Natálie Lukačková nám pomohly střelbou za tři body, což nám v průběhu dodalo sebevědomí.

Dostala jsi příležitost na palubovce. Jak vnímáš svoji roli?

Pro mě jako mladou hráčku je občas stresující být na palubovce. Trenér do nás dává důvěru a všechny mu ji chceme vrátit a předvést se ve hře. Já osobně se chci hecnout hlavně v obraně, abych týmu co nejvíce pomohla.

Jak budeš prožívat Vánoce?

Vánoce budu prožívat hodně basketbalově. Máme čtyři dny volna, od 23. do 26. prosince, a pak nám opět začínají tréninky na pokračování v novém roce.

Je něco, co bys chtěla popřát fanouškům Slavie?

Ráda bych popřála našim fanouškům všechno nejlepší do nového roku. Jsou neskuteční, dávají nám během zápasů podporu a energii a my jim moc děkujeme, moc si toho vážíme.