Byl to pro ni jednoznačně nejlepší výkon sezony. K patnácti bodům ji pomohlo také několik proměněných pokusů za tři body. „Vždycky to byla moje silná stránka. Konečně mi to padlo i v zápase, ne pouze v tréninku,“ zářila spokojeností.

I proto, že šance na palubovce dostává postupně, je ráda za každou minutku. V sobotu jich odehrála skoro čtrnáct, byl to tedy ideální večer.

„Musím být vděčná za každou šanci. Přesně v zápasech, jako byl dnes, chci ukázat, že si zasloužím víc. Jsem ale vděčná za každou minutu, co jsem na hřišti,“ děkovala ještě na dálku realizačnímu týmu. A dále pokračovala: „Jestli mám nějaký cíl, je to rozhodně odehrát minut co nejvíce.“

Zatímco se svým individuálním výkonem byla Lukačková spokojená, na tom týmovém viděla prostor ke zlepšení.

„Škoda, že jsme nedaly stovku,“ mrzelo ji. „Když se stovka podaří, něco se upeče a přinese do kabiny, je to taková tradice. Naopak, dostaly jsme až moc bodů, mohly jsme lépe bránit. Ale obecně dobrý výsledek a dobrá výhra.“

Odmítla však, že by proti poslednímu týmu přišlo jakékoliv podcenění. „Trenéři nám o tom ani nemuseli nic říkat, byla to pro nás samozřejmost,“ řekla jasně.

Bylo to vidět, basketbalistky Slavie na soupeře vletěly hned od začátku a po prvním poločase bylo víceméně hotovo, stav byl 54:28.

„Chtěly jsme to utnout hned na začátku, abychom se na konci netrápily. Rozhodně byl cíl nasázet hned ze začátku co nejvíce košů,“ potvrdila jasný záměr.

Díky výhře udržely červenobílé Pražanky dohled na čelo tabulky, což podtrhuje skvělý vstup do sezony. „Jako tým jsme si sedly, máme výbornou chemii. Vyhráváme právě díky tomu, že si mezi sebou tak rozumíme,“ zdůraznila na závěr.