V čem to byl dneska jiný zápas oproti těsným bitvám s KP Brno a Ostravou?

Udělali jsme dobrý rozdíl oproti minulým zápasům. Dost bodů jsme dokázali vstřelit ze začátku, s postupem času bylo ale stále těžší a těžší si vytvořit ten rozhodující náskok. Ztratili jsme koncentraci, ale nakonec ten zápas hodnotím pozitivně, protože jsme vyhráli a to je pro nás důležité.

V čem byl dnes největší rozdíl?

Oproti minulým zápasům jsme lépe proměňovali šance, na druhou stranu jsme opět měly problémy v obraně. Udělaly jsme opět dost zbytečných chyb v zadních řadách. Budeme se muset na to soustředit, abychom se v defenzivní činnosti zlepšily.

Zápas vypadal od začátku ve vaší režii, postupem času se ale Trutnov stále více dotahoval.

Byl to až zbytečně vyrovnaný zápas. V první čtvrtině jsme si vypracovaly dobrý náskok a v duchu jsem byla přesvědčená, že to bude dobrá hra pod naší kontrolou. Poté se ale soupeřky zvedly a stáhly naše vedení. Naštěstí se nám to podařilo celé zvládnout.

Jsi spokojená s vaším stoprocentním vstupem do ročníku?

Prožíváme zatím velice dobrý vstup do ŽBL. Ačkoliv byly ty zápasy všechny ohromně vyrovnané, dokázaly jsme ze všech vytěžit maximum. Jsem ráda, že z těchto tří zápasů máme tři vítězství.

V sobotu panovala v SA Rokytka opět parádní atmosféra. Vnímáš to během zápasu?

Atmosféru domácího prostředí si velice užívám. Hraje se nám o poznání lépe v domácích, než tomu bylo venku v Ostravě. Fanoušci nás ženou vpřed.

Další duel vás čeká v sobotu proti Hradci Králové. Bude příprava na zápas jiná, než proti Trutnovu?

Oproti zápasu s Trutnovem budeme mít v dalším utkání výhodu, že Hradec Králové už odehrál více zápasů. Příprava na Trutnov byla složitá, protože soupeř sehrál zatím jen jediný mač a to proti USK Praha. Neměli jsme tak moc možností, jak se na soupeře připravit.