Dnešní zápas byl velice vyrovnaný. Jak bys ho zhodnotila?

„Myslím si, že dnešní zápas byl takový, jak se dal v play off očekávat. Bohužel pro nás to dneska neskončilo tak, jak bychom si přály a představovaly."

V druhé čtvrtině jste si vypracovaly pohodlné vedení. Co pak domácí hračky změnily?

„Soupeřky se především zlepšily v obranné fázi hry, několikrát se nám přes ně nepodařilo zakončit a navíc dobře napadaly naše akce, díky čemuž jsme byly častokrát pod tlakem. Tyhle momenty je velmi nakoply a zlepšily také jejich útočné snahy."

Byl to velmi vyrovnaný zápas. Co byl podle tebe klíčový moment, ve kterém se utkání rozhodlo?

„Za klíčové bych označila dva momenty. První se odehrál ve druhé čtvrtině, kdy jsme měli náskok šestnácti bodů a přesto jsme dovolily Levharticím, aby se vrátily do zápasu. Druhý zlom nastal čtyři minuty před koncem, to se po úspěšné trojce dostaly Chomutovanky poprvé v zápase do vedení."

Co na konci duelu chybělo k tomu, aby se vám podařilo udržet vedení?

„Vytvořeným tlakem od soupeřek jsme znervózněly v koncovce a z toho plynulo pár dalších zbytečných ztrát. Tyto nepřesnosti nás podle mě stály celý zápas. Je to určitě jedna z věcí, kterou musíme do dalších soubojů zlepšit."

Ačkoliv dnes Slavia nevyhrála, ty sama si zaznamenala jedenáct doskoků. jak se ti hrálo?

„Toto utkání mělo podle mě kvalitu a úroveň play off. Panovala zde super atmosféra, zápas se určitě musel divákům líbit. V útoku jsem neměla moc střel, tak jsem se snažila týmu pomoct jinak, což bylo právě skrze doskoky."

Na co si budete chtít dát pozor do úterního zápasu?

„Celý zápas si zanalyzujeme u videa a tam si řekneme, co je potřeba do úterý změnit. Ale jak už jsem zmínila výše, v tomto prvním zápase rozhodly ztráty a doskoky. Nicméně věřím, že domácí fanoušci a prostředí nás v úterý poženou dopředu. Přála bych si, abychom se zpět do Ústeckého kraje na třetí zápas vracely s vyrovnanou sérií 1:1."